torsdag 13 mars 2014

Hallåj, gossar och flickor! Då är man tillbaks tredje månaden in på 2014 och nog har det varit tre riktigt slitsamma månader allt! Har gått igenom en hel härva av grejer och har fortfarande an massa att avsluta till den kommande Seriefestivalen i Maj!

Detta år tänker jag vara mycket mer aktiv och ihärdig än det förra dock! Och den här gången så menar jag det verkligen då jag inte bara tänker blogga mer utan skriva korta recensioner på lite serier, filmer och annat sköj jag kan tänkas hitta på! Behöver tjäna mer och komma ut mer så att jag äntligen får
mitt drömjobb som serietecknare och då behöver jag allt stöd jag kan få och tänkte då bla annat kanske använda google adsense för att få in lite på sidan av (om jag verkligen kommer igång med skrivandet och lockar mer folk hit det vill säga.)

Det kommer att hända mycket nu vill jag lova och jag har redan en hel del maffiga projekt pågång! Mer information om vad exakt det är och vad jag jobbat på den senaste månaderna kommer snart men just nu.....så känns det verkligen som att en skön tupplur vore på plats!

VI HÖRS!!!