måndag 30 maj 2011

Det artar sig

Har kommit en bra bit på vägen med mitt bidrag till utställningen och är typ halvfärdig. Allt det svarta är som sagt bara baksidan men den ser riktigt grym ut. Typ som den där posen Batman gör på omslaget av The Dark Knight Returns :)

söndag 29 maj 2011

Work in progressDetta är då mitt bidrag till utställningen. Vi har då fått 2 tjocka A2 papper var som vi får göra lite som vi vill med. Tanken är att de ska hänga i klassrummet i taket i fiskelinor. Jag har då gjort en silhuett av min Salamander-varelse: RIP. Tanken är att den ska innehålla samlade verk jag gjort vilket för det mesta kommer att bestå av utklippta serierutor som jag klistrar in. Med undantag för hans öga som kommer att lysa gult.
Baksidan kommer vara helsvart med undantag för svärdet som jag kommer att fylla ut med min bloggadress och lite annat info i en grym text. 

Också kanske någon "speciell" bild i mitten.

Serieskolans utställning

Då var det dags för skolans slututställning! Vi har gjort rent hus med klassrummet för att sätta upp våra utställningsgrejor i taket! Och som den asgrymma postern som Robert gjort säger (vi kommer att ha trä motiv typ i bakgrunden de e därför de e en stubbe) så kommer utställningen att äga rum mellan den 1-6 Juni. Vernissagen kommer att äga rum den första Juni mellan 17-20:00 och hela utställningen allt som allt kommer att vara öppen från 11-18. 

onsdag 4 maj 2011

Då var det dags igen

Jaja. Då var det tillslut dags för SPX 2011 dårå. Och som vanligt är maskinguden emot mig, när det gäller att trycka fanzines, ställa in rätt upplösning på bilderna och få den jävla skrivaren att fungera.

Det har blivit lite sömn, mycket jobb och bråk med surare kollegor.
Men, men man får ju åka till det fina stockholm så :P (herregud).